Agenda

dilluns, 16 d’abril del 2012

2

Pep Nadal, Dies blancs, dies negres

Estem d'estrena, en Pep Nadal, presenta el proper 21 d'Abril a la taverna La bella Lola de Calella de Palafrugell el seu disc en solitari "Dies blancs, dies negres" Enregistrat a 44.1 Estudi de Gravació d'Aiguaviva. Com acostuma a ser habitual, podeu anar a sopar, i després participar en la presentació del disc, estic segur que serà tot un éxit.




En Pep estarà acompanyat dels musics que han participat en el disc:
Xavi Molina "nini": (clarinet, saxos, arranjaments i direcció musical). Director de la cobla Bisbal Jove, participa en projectes com el Sextet de Tenores de Jordi Molina, la Girona Jazz Project, Katroi Ensemble i Gironsax.


Xevi Juanals: (guitarra espanyola). Guitarrista del grup d’havaneres “Els Cremats”.


Toni Gadea: (bateria i percussió). Ex-membre de la Maravella i la Gerunda. Participa a diferents projectes com "A prop del mar".


Lluís Subiranas "Subi": (contrabaix i baix fretless). Participa en diversos grups de diferents estils com: Cobla Bisbal Jove, “A Prop del Mar”, Clara “Autorretrat”, Soul A Banda, Luna Trio, Katroi Ensemble...



Dies Blancs, Dies Negres” és un disc amb dotze cançons fetes amb el cor, amb lletres que parlen d’amor i amb un parell de dedicatòries molt especials a dues persones molt properes i importants que ja no hi són: la seva mare (“Miraré al cel”) i Càstor Pérez, mestre de l’havanera (“Per a tu, Càstor”).

Totes les cançons són seves excepte dues lletres que són del seu germà Joan Nadal (“El Meu Veler” i “Aigua de mar”). La trajectòria musical d’en Pep Nadal comença en el rock (Bourbon), passa pel les orquestres de ball (Costa Brava) i es consolida en el món de l’havanera i la cançó de taverna. Actualment és la primera veu del grup Peix Fregit, on fins fa ben poc compartia escenari amb Josep Bastons.

Les cançons, composades originàriament per guitarra i veu, han estat embolicades amb arranjaments per quartet acústic per Xavi Molina, convertint “Dies Blancs, Dies Negres” en una refrescant proposta a cavall entre la cançó d’autor i la cançó de taverna.
Aqui en teniu un petit tastet.....







2 comentaris:

Anònim ha dit...

me gusto mucho el disco del pep por muchos años puedas hacer mas.

JILOCA ha dit...

Esta mañana he disfrutado de escuchar una entrevista a Pep Nadal en Cataluña Radio(creo) y he buscado primero en you tube y ahora en google. Me ha encantado y emocionado todas las canciones, especialmente la que dedicó a su MADRE (y a la mía). Gracias y abrazos. Aconsejaré la adquisición de este nuevo tesoro. Desde Mallorca.

Inici Bloc