Agenda

dilluns, 28 de maig del 2012

0

Venda d'entrades Cantada d'havaneres Calella de Palafrugell 2012

Benvolguts amics, companys, saludats, havanerus tots.
Em complau informar-vos que el Bloc Havanerus junt amb el grup Port-Bo ha obtingut per part de l'Institut de Promoció Económica de Palafrugell (IPEP) un paquet d'entrades preferencials situades davant de l'escenari per la gent que estima l'havanera. Aquestes es posen a la venda a partir d'avui mateix i fins al dia 15 de juny a un preu de 30 Euros (Bonus pack: 46º Cantada + A prop del mar).
Aquest any com a novetat es presenta el Festival de Cançó de Taverna i Havaneres. Un cap de setmana carregat d'havaneres i cançó de taverna.
Es faran tres espectacles:

Divendres 6 de Juliol a les 22:30h
 Passatge Bepes, Pati de la Bilioteca de Palafrugell. Concert-Espectacle "Vull tornar-te a veure". a càrrec de Neus Mar, Olga Cercós i Nito Figueras Quartet. És un homenatge a en Josep Bastons i la seva música, però també a les dones, a les seves petites i grans lluites i a les emocions. La música, que Tolstoi va definir com “la taquigrafia de l’emoció”, és, sense cap mena de dubte, la millor manera de portar l’emoció dalt de l’escenari.
Preu entrada 10 Euros. 

Dissabte 7 Juliol a les 22:00
46º Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, amb els grups:
- Els Cremats.
- Peix Fregit.
- Trio Arrels de Menorca.
- Arjau.
- L'Empordanet.
Preu entrada sense bonus: 25 Euros.

Diumenge 8 de Juliol a les 22:30h.
 Concert-Espectacle "A prop del mar" amb Nina i Port-Bo. "A prop del mar us convida a fer camí a través d’un enfilall de cançons de taverna, a resseguir-ne la història des d’aquelles primeres cançons que entonaven els cantaires, a les tavernes de Calella de Palafrugell o en qualsevol lloc de la nostra costa,  fins a les que avui ressonen a teatres i auditoris.
Preu entrada sense bonus: 15 Euros.

 Amb això ja us ho he dit tot, si voleu veure el Festival en un lloc preferencial, ja ho sabeu, seguiu les pases que ens ha donat l'Ipep per l'adquisició del Bonus.
Us adjunto el text que ens ha enviat l'IPEP per a la compra de les entrades:
OFERTA ESPECIAL PELS AMICS  de l’HAVANERA I ESPECIALMENT SEGUIDORS DEL BLOG “HAVANERUS”:
Gaudiu d’un cap de setmana d’havaneres i cançons de taverna a la Cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell. Platja del Port Bo,  7 i 8 de juliol de 2012.

Compra l’entrada conjunta (bonus) per dos concerts (46º Cantada d'havaneres i concert-espectacle "A prop del mar" per només 30€ (iva inclòs).

Oferta vàlida des del 28 de maig fins al 15 de juny, ambdós inclosos (venta exclusiva pels havanerus)

Com obtenir els bonus?
1. Enviar correu electrònic per reservar a ipep@palafrugell.cat , indicant:
· Pàgina on han vist l’oferta:
· Nom i cognoms
· DNI
· Telèfon
· Indicar el sistema de pagament desitjat:

I. Pagament en metàl·lic i recollida dels tiquets a l’oficina de turisme del C. Carrilet de Palafrugell (del dia 7 de juny fins el dia 1 de juliol) Horari: de dilluns a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h i diumenges de 10h a 13h.

II. Pagament i recollida dels tiquets a Correus contrareembols assumint les corresponents despeses d’enviament (aprox. 8€) Indicar correu postal on vol rebre les entrades.

2. Rebrà un correu de confirmació de la reserva. L’ha d’imprimir i guardar-lo per recollir les entrades.

Si vostè ha escollit pagar i recollir les entrades a l’Oficina de turisme: Es podran passar a pagar i a recollir les entrades a partir del dia 7 de juny a l’Oficina de turisme de Palafrugell, c. Carrilet, 2 de Palafrugell.

No es consideraran reserves vàlides si no es fa prèviament per correu electrònic. Per recollir les entrades s’haurà de portar la còpia de la confirmació de reserva emesa per l’IPEP i el DNI o còpia de la persona que ha fet la reserva.

Cada persona podrà reservar com a màxim 6 bonus. L’oferta és vàlida fins a esgotar existències. La situació de les localitats és la millor, totalment centrada a l’escenari, un primer bloc al davant de tot i un segon bloc al mig. El mateix seient serà pels dos concerts.

Les entrades s’aniran assignant segons millor situació, per ordre de data i hora de reserva.  (veure plànol de situació adjunt). No es podrà escollir seient, sinó que se li assignarà per ordre d’arribada de les reserves. Totes les localitats d’aquestes zones estan ben situades.
Si ha escollit recollir-les a Correus contrareembols A la reserva que faci per correu electrònic ha d’indicar l’adreça de correu postal on vol rebre les entrades. Haurà de pagar un import de 30€ per entrada + 8€ aproximats per enviament. Més informació a: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) Tel. 972 611820 / 972 611845 ipep@palafrugell.cat

Recollida i pagament entrades a: Oficina de turisme de Palafrugell C. Carrilet, 2 17200 Palafrugell Tel. 972 300228 Horari: de dilluns de dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges i festius de 10h a 13h.

Salut, Força i havaneres a dojo!!
Inici Bloc