Agenda

dijous, 11 de juny del 2015

0

49º Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell

Benvolguts Havanerus.
Un dels cartells més esperats de la temporada fa ben poc temps que ha vist la llum.


Enguany el formen quatre grups dels quals em considero seguidor i on la qualitat, el tarannà, l'actitud, el saber fer i sobre tot, el salanc, els hi cor per les venes.
Us estic parlant de Arjau, L'Espingari, Neus Mar i Port-Bo .
El bo i millor de l'havanera damunt un mateix escenari, caldrà estar preparats.

Nosaltres ja ho varem i varem anar per feina sota la direcció de l'organització d'esdeveniments d'en Jordi Vilella, Silvia Farras i Teresa March varem adquirir les entrades tot just abans que s'esgotessin, doncs us puc garantir que la Platea central es va exhaurir en menys de 30 minuts.

I encara algú es pensa que l'havanera es morta?....

Nosaltres no ens la perdrem, i d'Havanerus en tinc garantits una vintena sense comptar els Havanerus de dalt de l'escenari....



I diumenge....


L’Hermós presenta l’espectacle “Amars”. Espectacle de música, teatre i dansa basat en el llibre “Llegendes de mar de la Costa Brava” de Miquel Martín.
Intèrprets: Gemma Carreras (veu solista), Pol Oñate (pianista i compositor), Toni Sellas (actor), Ester Bou (ballarina).
Preu de les entrades 8€ (inclou un donatiu de 2€ per al Centre de distribució d’Aliments de Palafrugell). El preu de l’entrada és de 5€ si es compra conjuntament amb una entrada de la Cantada. (informació extreta de Ipep Palafrugell)

Recordeu, el primer cap de setmana de Juliol, tot a Calella!.

Salut, força i Havaneres a dojo!


Inici Bloc